Головна » 2012 » Березень » 20 » Чому від нас приховували існування НЛО
09:17:57
Чому від нас приховували існування НЛО
              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Насправді, світ не такий, як нам розповідали. Все почалося зі шкільної парти. На уроках світової історії нам розповідали про малозначущі події, запевняючи, що крім цього нічого не було. Світ почався з кроманьйонців, казали дітям вчителі біології. Спасіння – в Ісусі Христі – запевняли нас іудейські сектанти. Космос – лише простір для супутників мобільного зв’язку. А що там далі – за орбітою Землі? Чому закриваються космічні програми? Що вони знайшли на іншій стороні місяця? З якою метою нам малюють хибну картину світу, примушують змалку в це вірити?

 

Чи знаєте ви, що до нас існувало безліч інших високорозвинених цивілізацій? У давнину люди вже вміли літати, винайшли комп’ютер, розшифрували людський генетичний код. Наївно вважати, що людина походить від мавпи, а тим більше, від Адама та Єви. Людство з’явилося завдяки інопланетним прибульцям. Вони ж, через запліднення земної людини створили напівбогів – вищі раси (атланти, гіперборейці, арії)…

 

Всесвітній потоп знищив Атлантиду. Але знання небагатьох, що лишилися, були принесені шумерам, єгиптянам, індусам. Атлантида згинула, але арійці продовжували жити на території сучасної України (зокрема, трипільці). Решток високої архітектури не лишилося тому, що вони жили духовним життям, а не матеріальним, і не витрачали сил на складання цегли.

 

Свідчення існування високої культури чотирьохтисячолітньої давнини на території України ретельно приховують. Сам скандал із пірамідою в Севастополі чого вартий. Інтернет переповнений фотографіями НЛО та доказами контактів із позаземними цивілізаціями. Великий вчений Скляров  викладає неспростовні свідчення у своїх книжках про знахідки, що доводять – ми у Всесвіті не самі. Взяти хоча б супутник землі – Місяць. Чи не замислювався читач, чому це єдине космічне тіло не обертається навколо своєї осі? Адже це доводить його штучне походження. Чому висадка на Місяць була лише одноразовою? Що знайшли вчені на супутнику? Чому скорочують усі космічні програми в такий розвинений науково-технічний період? Чому повсюди на планеті (і не тільки на нашій) побудовані сотні пірамід?

 

Відповіді напрошуються самі собою. Звичайно, тут не обійшлося без євреїв, які контролюють усі світові інформаційні потоки. Це вони приховують від нас справжню історію. Їхня мета – не дати нам зрозуміти, що є хтось сильніший за них, це означало б звести нанівець власну іудейську могутність. «Ариец спит! Еврей не дремлет!» - говорить видатний дослідник альтернативної історії Скляров. Світова змова контролює нас. Масон – не персонаж із книжки романтиків 19 століття. Фарисеї – Тамплієри – Ілюмінати – Розенкрейцери – Католицька церква – Світовий уряд. Вони керують нами, бажаємо ми цього, чи ні. Штрих-код, ідентифікаційний номер, релігія, культ смерті (християнство), номерні знаки автомобілів, єврейські особисті імена (Ганна, Андрій, Марія), назви країн та цілих континентів (чого варта лишень заміна Енеї на семітську Європу?) – все це перетворює людину на гвинтик системи. Раб – ось ім’я того, хто не чинить опору всім цим наругам.

 

Сіонські вчені, та їхні гої-найманці вибудували струнку систему керування світом. Чи можливо що-небудь їй протиставити? Що може зробити загнана в стійло людина, що тільки-но скинула ярмо? Чи може вона аргументовано протистояти книжникам та фарисеям які тисячі років вправлялися в обмані? Наша наука – ще попереду. Наші стрункі та переконливі схеми чекають на нас у майбутньому. А поки ми можемо лише виривати факти з пазурів господарів світу цього. Не закривати очі на всесвітній потоп, на високорозвинені цивілізації дольодовикового періоду, на Атлантиду, на НЛО, на аграрні культури, що розвинулися в горах (як свідчення вселенського потопу), широку мережу доріг, якими устелений Місяць.

 

Переможний рух почнеться незабаром. Коли серед нащадків вищих рас пролунає «Credo quia absurdum est» - гасло, яке використали християни, коли почали свій переможний рух планетою. «Вірую – бо це абсурдно».

 

Олексій Середюк

Братство

 

Всі фото взяті з оригіналу!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Категорія: Аномальна правда | Переглядів: 738 | Додав: Yulian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Счетчик PR-CY.Rank Счетчик PR-CY.Rank Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net