Головна » 2012 » Березень » 18 » Десять тисяч за тримісячну „оренду“ неповнолітніх повій
04:59:04
Десять тисяч за тримісячну „оренду“ неповнолітніх повій
Наприкінці лютого працівники відділу боротьби з кіберзлочинністю та торгівлею людьми обласного УМВС затримали 36-річну жительку селища Отинії, яка намагалася передати в оренду для сексуальної експлуатації свою доньку.

Надвечір 15 березня оперативники цього підрозділу задокументували іншу подібну оборудку. Цього разу міліціонери дізналися про те, що 21-річна жителька селища Богородчани має намір передати в оренду для сексуальної експлуатації двох неповнолітніх дівчат.

Сутенерша хотіла отримати за це десять тисяч гривень. Після передачі їй в одному з кафе цієї суми, молоду „мамку” затримали. Проти неї порушили кримінальну справу за сутенерство (перед тим було задокументовано такі факти) та торгівлю людьми.

Такі дії стосовно неповнолітніх караються позбавленням волі на строк до 12 років. За попередніми даними, зловмисниця наживалася на сексуальній експлуатації неповнолітніх повій не один рік. Це було й під час того, як дівчата, що мали схильність до бродяжництва, перебували в притулку.

Джерело : Відділ новин АП
Категорія: Спецпроект | Переглядів: 638 | Додав: Yulian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Счетчик PR-CY.Rank Счетчик PR-CY.Rank Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net