Головна » 2012 » Березень » 18 » Косівчанка вкрала чоботи
21:14:28
Косівчанка вкрала чоботи
В ізоляторі тимчасового тримання опинилася 30-річна жителька Косівського району на Івано-Франківщині. Цю особу обррунтовано підозрюють у вчиненні крадіжок в одному із сіл у Снятинському районі. В одному випадку зловмисниця проникла до чужої оселі та викрала заощадження в сумі 1700 гривень. В іншому — поцупила куртку та мобільний телефон. Щоправда, третього разу крадійці, так би мовити, не пощастило. Вона проникла до чужого будинку, зламавши вхідні двері, та вподобала собі нові зимові чоботи. Перевзувшись в обнову, косівчанка мала намір покинути хату, але в цей момент надійшла сестра власниці будинку. Зловмисниця не встигла утекти, натомість заховалася на другому поверсі будинку. Родичка господині одразу ж зателефонувала в міліцію і на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група працівників міліції.
Як повідомив заступник начальника Снятинського райвідділу міліції Юрій Миронюк, затриману підозрюють у скоєнні трьох крадіжок. Утім, правоохоронці проводять подальшу перевірку щодо причетності косівчанки до скоєння аналогічних злочинів. Дії фігурантки кримінальної справи кваліфіковано за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
По матеріалах інтернет версії газети "Галичина"
Категорія: Кримінал | Переглядів: 553 | Додав: Yulian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Счетчик PR-CY.Rank Счетчик PR-CY.Rank Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net