Головна » 2012 » Березень » 20 » Таємничі звуки з неба: люди говорять про кінець світу
09:12:29
Таємничі звуки з неба: люди говорять про кінець світу
Днями світ був розбурханий дивним інцидентом - таємничі звуки долинали з неба в різних куточках планети. В деяких випадках вони були настільки гучними, що через них навіть спрацьовувала сигналізація в автомобілів, пише The Daily Mail.

 

Небесні звуки можна було почути в різних регіонах Європи, зокрема в Німеччині, і Канади. За словами очевидців, вони нагадували тяжкі стогони і звучання потужних труб. Інтернет-користувачі активно обговорюють природу цих звуків - ряд блогерів заявляє про наближення кінця світу і друге пришестя Ісуса Христа.



Проте вчені намагаються знайти цьому явищу раціональне пояснення. За словами професора фізики Університету Саскачевану (Канада) Жан-П'єра Моріса, дані звуки мають електромагнітну природу і породжені полярним сяйвом і радіаційним поясом.



Геофізик Девід Демінг з Університету Оклахоми вважає, що небесний шум виникає в результаті роботи телефонних мереж та американської військової авіації.



У NASA припускають, що ці звуки можуть бути пов'язані з природним радіовипромінюванням Землі, яке постійно випускає наша планета, пише РБК.



Категорія: Аномальна правда | Переглядів: 638 | Додав: Yulian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Счетчик PR-CY.Rank Счетчик PR-CY.Rank Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net