Головна » 2012 » Березень » 20 » В Івано-Франківську п’яних бешкетників вгамували лише бійці ДСО
09:24:45
В Івано-Франківську п’яних бешкетників вгамували лише бійці ДСО

В Івано-Франківську близько десятої години вечора наряд групи затримання Державної служби охорони отримав повідомлення про спрацювання тривожної сигналізації у кафе по вулиці Дністровській, яке перебуває під охороною.

Через декілька хвилин міліціонери прибули на місце події, де до них одразу звернувся по допомогу бармен даного закладу.

Чоловік розповів, що один з відвідувачів добряче перебрав зі спиртним і почав поводитись агресивно відносно працівників закладу та відвідувачів. Чолов’яга вочевидь вирішив, що витратив вже достатньо грошей у кафе і тепер йому повинні налити спиртного задарма. А щоб бути переконливішим, почав завзято гамселити кулаками по столі. Такої поведінки не став терпіти бармен розважального закладу і негайно натиснув тривожну кнопку. За лічені хвилини працівники ДСО вгамували та затримали забіяку. Ним виявився 39-річний місцевий житель, якого надалі доставили до Пасічнянського міськвідділу міліції для подальшого протверезіння та прийняття відповідного процесуального рішення, повідомляє магнолія ТВ.

А наступного дня в Івано-Франківську близько дев’ятої години вечора на пульт централізованого спостереження управління Державної служби охорони надійшов сигнал «Тривога» з магазину по вулиці Євгена Коновальця, який знаходиться під охороною. Черговий ПЦС негайно передав повідомлення про спрацювання наряду групи затримання, який вже за кілька хвилин прибув на місце події. Там до міліціонерів підійшов охоронець гіпермаркету та повідомив, що у приміщенні бешкетує невідомий чоловік.

Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, відвідувач чіплявся до інших покупців та нецензурною лайкою ображав працівників магазину, погрожував їм фізичною розправою.

За мить працівники ДСО вгамували бешкетника та доставили його до Вовчинецького райвідділу міліції для з’ясування обставин події.
Категорія: Кримінал | Переглядів: 822 | Додав: Yulian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Счетчик PR-CY.Rank Счетчик PR-CY.Rank Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net