Головна » 2012 » Березень » 20 » Затримали грабіжників банку?
09:33:06
Затримали грабіжників банку?
15 березня близько п’ятої години дня двоє невідомих зайшли до центральної Івано-Франківської філії «Укргазпромбанку» (його головний офіс розташований у Києві) і погрожуючи предметом, схожим на пістолет, намагалися пограбувати цю фінансову установу. Та, за деякими даними, з причин, незалежних від них, це нападникам не вдалося і вони втекли. Наразі цей злочин кваліфікується як розбійний напад.
У міліції поки що ніяк не коментують цю подію. Щоправда, з неофіційних джерел до нас надійшла інформація, начебто нападники вже затримані. Йдеться про жителів Івано-Франківська, які, не виключено, схильні до вживання наркотиків.

Не вдалося нам взяти коментар, зокрема, що ж чи хто відлякало грабіжників, і у працівників банку. Фізично міцний чоловік, котрий сидів у приміщенні при вході (склалося враження, що це охоронець) відмовився розмовляти, зазначивши, що усі питання до директора філії. На даний момент вона була відсутня. На прохання дати номер її стільникового телефону нам також відмовили, щоправда, без проблем надали номер стаціонарного. На момент підготовки цього матеріалу нам додзвонитися до керівника не вдалося.

Зауважимо, що нападники доволі вдало обрали об’єкт для злочину. Хоча вулиця Донцова, де розташована філія й нібито належить до так званого «тихого центру», бо паралельно примикає до вул. Грюнвальдської майже напроти Будинку правосуддя, але вузенька, брудненька і малолюдна. Здивувало також, що поряд є сміттярка.

Категорія: Кримінал | Переглядів: 530 | Додав: Yulian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Счетчик PR-CY.Rank Счетчик PR-CY.Rank Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net