Головна » 2012 » Березень » 18 » Дві загибелі на дорозі
04:49:09
Дві загибелі на дорозі
Пополудні 16 березня на дорозі в селі Хом’яківка Тисменицького району загинув дванадцятирічний школяр. Хлопець їхав велосипедом і потрапив під колеса багатотонного вантажного автомобіля ДАФ.

Смерть настала миттєво. На місці дорожньо-транспортної пригоди працює солідно-оперативна група Тисменицького райвідділу міліції. Водія „фури” забрали на освідчення.

За день до того на центральній трасі в селі Тисменичани Надвірнянського району ледь не постраждала семирічна дівчинка. Як повідомили в УДАІ УМВС, водій автомобіля „Фольксваген Транспортер” не пропустив школярку, яка йшла по нерегульованому пішохідному переходу. Аби не потрапити під колеса мікроавтобуса, дитина кинулася до узбіччя, перечепилася та впала на дорогу. А щастя, обійшлося переляком.

П’ятнадцятого березня в селі Гериня Долинського району сталася аварія із смертельним наслідком. 47-річний водій із Болехова виїхав на смугу зустрічного руху, де його „Таврія” зіткнулася із „Сітроеном”. Унаслідок сильного удару пасажирка ЗАЗа, двадцятирічна жителька Болехова, отримала травми, від яких померла в лікарні.

Джерело : Відділ новин АП
Категорія: Спецпроект | Переглядів: 541 | Додав: Yulian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Счетчик PR-CY.Rank Счетчик PR-CY.Rank Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net