Головна » 2012 » Березень » 20 » Медики Калуша збираються страйкувати
09:26:15
Медики Калуша збираються страйкувати
З 27 березня у Калуші розпочнеться страйк медичних працівників. Щоправда, протестуватимуть тільки ті, які є працівниками Калуської районної лікарні.

До такого кроку медиків змусила вдатися заборгованість із заробітної плати за грудень минулого року.

Тільки невідкладна медична допомога та кілька лікарів на прийомі замість звичного комплекту спеціалістів різних профілів — так виглядатиме акція протесту калуської медицини.

Як повідомив голова об’єднаного профспілкового комітету працівників медичних установ Калуського району Артур Дмитришин, 6 березня відбулися збори колективу медичних працівників, на якому було прийняте рішення про проведення страйку, — пишуть Вікна.

Причина такого відчайдушного кроку — невиплата заробітної плати медикам Войнилівської лікарні та лікарні на вул. Каракая за грудень минулого року. Загальна сума боргу — приблизно півмільйона гривень. Сюрприз напередодні новорічно-різдвяних свят у вигляді відсутності зарплати отримали також і медики ФАПів та амбулаторій. Щоправда, у лютому спеціалісти сільської медицини свої зароблені кошти отримали.

Найімовірніше, акція протесту виглядатиме так: тільки ургентна медична допомога і 1-2 лікаря на прийомі замість звичного комплекту фахівців різних профілів. Очевидно, що про повноцінну медичну допомогу не йтиметься.
Категорія: Коротко про головне | Переглядів: 522 | Додав: Yulian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Счетчик PR-CY.Rank Счетчик PR-CY.Rank Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net