Головна » 2012 » Березень » 29 » На Калущині впорядковуватимуть вуличну торгівлю
21:43:53
На Калущині впорядковуватимуть вуличну торгівлю
У відповідь на одне із запитань голові облдержадміністрації Михайлу Вишиванюку на чат-конференції "Фіртки" ( 5 березня) - про виїзну торгівлю у Калуському районі продовольчими товарами (з автомашин), в тому числі алкогольними напоями, без відповідних дозволів та документів, що підтверджують їх реєстрацію як суб»єктів підприємницької діяльності, видано розпорядження №168 «Про утворення комісії». Комісію з перевірки інформації щодо порушення санітарних норм і правил торгівлі очолив начальник головного управління економіки-заступник голови облдержадміністрації Володимир Попович.

До складу комісії увійшли представники головних управлінь ОДА - економіки та агропромислового розвитку, Державної податкової служби, інспекції з питань захисту прав споживачів, УДСБЕЗ управління внутрішніх справ в області та головний санітарний лікар області Михайло Яворський.

 Райдержадміністраціям дано доручення «невідкладно, спільно з органами місцевого самоврядування, організувати перевірки правомірності здійснення виїзної торгівлі, залучивши до їх проведення представників контролюючих служб і правоохоронних органів та вжити термінові заходи щодо припинення незаконної торгівлі».

 Це питання, як стверджує Володимир Попович, – на контролі у керівництва ОДА.
Категорія: Огляд преси Прикарпаття | Переглядів: 493 | Додав: Yulian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Счетчик PR-CY.Rank Счетчик PR-CY.Rank Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net