Головна » 2012 » Березень » 18 » Школяр пригощав друзів краденою горілкою та цигарками
05:01:08
Школяр пригощав друзів краденою горілкою та цигарками
Майже три місяці знадобилося працівникам богородчанської міліції, щоб розкрити крадіжку з магазину в селі Розсільна.

Виявилося, що до неї причетний... десятикласник місцевої школи. Як уже встановлено, школяр вночі повертався додому від приятеля, з яким розпивав спиртні напої. Проходячи попри магазин, кинув у шибку камінь. Переконавшись, що в крамниці відсутня сигналізація, юнак заліз у середину й виніс звідти продукти та спиртне на суму майже п’ять тисяч гривень.

Крадене заховав удома, а під час новорічного свята пригощав ним своїх друзів. Звісно, що коли хлопця викрили у вчиненні крадіжки, то нічого з поцупленого вже не залишилося. Тепер відшкодувати збитки власнику крамниці будуть батьки школяра, а його самого притягують до кримінальної відповідальності. До слова, за таке Кримінальним кодексом передбачено від трьох до шести років в’язниці.

У ніч на 14 березня двоє тринадцятирічних школярів та на два роки молодший від них хлопчик розбили вікно й проникли в їдальню Оболонської загальноосвітньої школи, звідки поцупили продукти харчування. Частину харчів діти з’їли, решту принесли додому. Цікаво, що в цій компанії верховодить наймолодший з дітлахів, який уже не раз попадався на крадіжках.

Джерело : Відділ новин АП
Категорія: Спецпроект | Переглядів: 556 | Додав: Yulian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Счетчик PR-CY.Rank Счетчик PR-CY.Rank Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net