Головна » 2012 » Березень » 20 » Земляни зняли "заправку НЛО" (відео)
09:20:19
Земляни зняли "заправку НЛО" (відео)
В Інтернеті б'ють рекорди переглядів кадри, які потрясли не тільки уфологів, а й людей, мало цікавляться позаземними цивілізаціями.

 
 

Земляне сняли

"Заправка НЛО" б'є рекорди перегляду в Інтернеті, фото Вести



На знімках чітко видно: якийсь об'єкт правильної круглої форми, який немов заправляється сонячної плазмою. Що це було, з'ясувалося не відразу. У НАСА чи то хотіли зберегти інтригу, чи то самі намагалися розібратися - не прибульці чи це так.

До сих пір так сфотографувати Сонце ще не вдавалося. Під час потужної, але звичної оку астронома сонячної бурі один протуберанець починає вести себе не так, як інші сполохи. Він ніби з'єднує якийсь темний круглий об'єкт з Сонцем. Потім - стикування.

 І приблизно через добу - її завершення. Як тут не припустити: інопланетяни прилетіли, а земляни по чистій випадковості зняли заправку їх космічного корабля.

Адже і офіційна наука визнає, що Сонце - це потужне джерело енергії, який ми поки не можемо толком використовувати.

"В атмосфері Землі ми ніколи не бачимо таких різко окреслених об'єктів. Хмари в атмосфері Землі - це такі розмиті структури. А от поля здатні утворювати такі об'єкти з вираженими краями. Незвичному погляду здається, що вони штучного походження", - пояснює доктор фізико-математичних наук. Співробітник Фізичного інституту імені Лебедєва Сергій Богачов.

Але надії на це немає навіть у тих, хто чекає прояви інопланетного розуму в межах Землі.

Спалах на Сонці - така ж рідкість, як на Землі кульова блискавка. Підозрілий протуберанець, якщо поглянути на нього ближче, являє собою магнітне торнадо, пише
segodnya.ua.

Протуберанець обертається як і всі сонячні торнадо уздовж поверхні зірки. А чорний круглий об'єкт, так схожий на літаючу тарілку, на жаль, всього лише обман зору. Цей же ділянку Сонця був знятий з іншої точки. І тарілки не видно. Та й розміри тарілки в рамках земного розуму не вміщаються.

 "Це не інопланетяни, я повторюся. Це об'єкт гігантського розміру, це розміри десятки тисяч кілометрів. І, звичайно, неможливо уявити якийсь корабель інопланетний або який-небудь інопланетний об'єкт такого розміру - в кілька разів більше Земної кулі", - констатує Сергій Богачов.

Максимальна активність сонячної бурі вже закінчилася. Вона стихає. Вціліли супутники, не постраждали електроприлади. Але сонячна буря залишила за собою слід у вигляді полярного сяйва і спалаху інтересу до позаземних цивілізацій.





Категорія: Аномальна правда | Переглядів: 758 | Додав: Yulian | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Счетчик PR-CY.Rank Счетчик PR-CY.Rank Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net