Головна » 2012 » Березень » 20 » Браконьєри ледь не спричинили залізничну катастрофу
09:34:06
Браконьєри ледь не спричинили залізничну катастрофу
Двоє жителів Надвірнянського району ледь не пустили під укіс потяг. Незаконно зрубавши два дерева на території Карпатського національного парку, вони з допомогою коня волокли їх додому. Шлях пролягав через залізничну колію (перегон Яремче – Делятин), І коли колоди перетягували через рейки, над’їхав потяг. Один зі зловмисників щосили вдарив коня батогом і той рвонув так, що розірвав залізниці ланцюги, якими дерева були причеплені до нього. Отож колоди залишилися на колії. В результаті відбулося зіткнення локомотива з колодами, в результаті чого було пошкоджено фартух. Та якби стовбури були тонші, і, пройшовши під фартухом потрапили під колеса, швидше за все, потяг міг зійти з рейок.

Зловмисник з цілком зрозумілих причин втекли з місця події. Але незабаром їх виявили. До речі, під час їх пошуків до правоохоронців з каяттям зголосився ще один місцевий житель, котрий також займався незаконною порубкою дерев. Побоюючись, аби його не звинуватили у пригоді з поїздом, він зізнався, що також у тих місцях зрубав три дерева. Але потяг під укіс не пускав, запевняв працівників міліції.

Відносно зловмисників порушена кримінальна справа за ст.. 246 ККУ – незаконна порубка лісу.
Категорія: Кримінал | Переглядів: 448 | Додав: Yulian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Счетчик PR-CY.Rank Счетчик PR-CY.Rank Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net