Головна » 2011 » Червень » 1 » Про спортивні події за участю спортсменів краю
16:16:41
Про спортивні події за участю спортсменів краю
Вихованці Івано-Франківської "ДЮСШ №2-Роланд" вибороли третє місце на міжнародному турнірі з регбі на кубок посла Південно-Африканської Республіки серед юнаків 1998-о року народження, що завершився у Києві. Сильнішими виявилися юнаки з Московської та Київської областей.



Тарас Перцей та Ростислав Хомин вибороли треті місця на чемпіонаті України з греко-римської боротьби серед юнаків 96-97 років народження, що завершився у Стаханові Луганської області.

Команда Івано-Франківська виборола перше місце у загальнокомандному заліку 5-х спортивних ігор області серед молоді з шашок-64. Срібло у Косівського, бронза у Богородчанського районів.

Збірна Коломиї виборола перше місце на чемпіонаті області з тенісу серед юнаків та дівчат. На другому місці Івано-Франківськ. Третє у Коломийського району. Переможці та призери змагань нагороджені грамотами управління у справах сім’ї, молоді та спорту, відділення Національного олімпійського комітету в області.
Переглядів: 463 | Додав: Yulian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Счетчик PR-CY.Rank Счетчик PR-CY.Rank Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net