Головна » 2011 » Червень » 01
500 млн. грн., отриманих від продажу "Укртелекому", пропонується виділити на покриття державою своїх зобов’язань перед вкладниками "Сбербанку" і "Укрдержстраху". Про це йдеться в проекті закону від 29 квітня 2011 року.


"Реалізація положень цього закону, в разі його ухвалення, не потребує додаткових витрат з держбюджету, до якого вже повинні надійти 10,5 млрд. грн. за продаж держпакету акцій "Укртелекому", який створювався за рахунок громадян України, що мали вклади в установах Ощадного банку СРСР або страхові внески в колишньому Укрдержстраху"
Переглядів: 584 | Додав: Yulian | Дата: 01.06.2011 | Коментарі (0)

Вихованці Івано-Франківської "ДЮСШ №2-Роланд" вибороли третє місце на міжнародному турнірі з регбі на кубок посла Південно-Африканської Республіки серед юнаків 1998-о року народження, що завершився у Києві. Сильнішими виявилися юнаки з Московської та Київської областей.



Тарас Перцей та Ростислав Хомин вибороли треті місця на чемпіонаті України з греко-римської боротьби серед юнаків 96-97 років народження, що завершився у Стаханові Луганської області.

Команда Івано-Франківська виборола перше місце у загальнокомандному заліку 5-х спортивних ігор області серед молоді з шашок-64. Срібло у Косівського, бронза у Богородчанського районів.

Збірна Коломиї виборола перше місце на чемпіонаті області з тенісу серед юнаків та дівчат. На другому місці Івано-Франківськ. Третє у Коломийського району. Переможці та призери змагань нагороджені грамотами управління у справах сім’ї, молоді та спорту, відділення Національного олімпійського комітету в облас ... Читати далі »
Переглядів: 460 | Додав: Yulian | Дата: 01.06.2011 | Коментарі (0)

1 червня стартує літня оздоровча кампанія. 475 дітей пільгових категорій з усіх районів та міст Івано-Франківщини за рахунок коштів обласного бюджету поїдуть на першу зміну в оздоровчі заклади області. Днями 95 юних прикарпатців пільгових категорій відбули на IV тематичну оздоровчу зміну «З днем народження, «Артек» в Міжнародний дитячий центр «Артек» та 39 дітей - в Український дитячий центр «Молода гвардія» на тематичну оздоровчу зміну «Літо твоїх перемог».


Зокрема, у червні в позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Лікувально-оздоровчий комплекс «Прикарпатські зорі» в с. Слобода Коломийського району оздоровлюватиметься 75 дітей; у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Перлина Придністров’я», по 100 дітей оздоровлюватимуться: в с. Михальче Городенківського району, позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Лікувально-оздоровчий комплекс «Карпатські зорі» в м. Косів, лікувально-оздоровчому комплексі «Верховина», що у селищі Верх ... Читати далі »
Переглядів: 453 | Додав: Yulian | Дата: 01.06.2011 | Коментарі (0)

Якщо дорослі можуть подбати про безпеку власного життя, то діти ще не можуть за себе потурбуватися, оскільки дитяче сприйняття світу безпечне і межі між бажанням і забороною для них ще не існує. Як і межі між життям і смертю, коли в силу тих чи інших несприятливих обставин вони опиняються на ній… Яскравий тому приклад недавній випадок, що стався на міському озері Івано-Франківська, де 48-річний матрос-рятувальник Івано-Франківської рятувально-водолазної станції Анатолій Тетерук врятував життя 12-річного мешканця обласного центру, котрий ледь не потонув у озері. 

Того дня, як пригадує матрос-рятувальник, стояла тепла сонячна погода і на міському озері було чимало відпочивальників. Люди каталися на човнах, катамаранах, дехто навіть купався у прохолодній воді. Близько 16-ої години, під час спостереження за відпочиваючими на території міського озера, Анатолій Тетерук почув крики про допомогу, які лунали з того боку, де відпочивали діти. Він, не роздумуючи, ... Читати далі »
Переглядів: 744 | Додав: Yulian | Дата: 01.06.2011 | Коментарі (0)

1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, у Долинській спеціалізованій школі-інтернаті з поглибленим вивченням окремих предметів відбудеться концерт учнівської самодіяльності, під час якого нагородять переможців районного конкурсу «Умілі ручки-2011» та проведуть аукціон шкільних робіт.

Для гостей співатимуть: лауреат районних, обласних та республіканських фестивалів, семикласник Ярослав Самійлів, сестрички із багатодітної сім’ї Христина та Ірина Зелінські, цьогорічний переможець обласної «Розколяди», колектив художньої самодіяльності старших класів під керівництвом Галини Курус.

Як переконують організатори, кожен виріб, виготовлений школярами — це справді витвір мистецтва. А гроші, витрачені на його придбання, – це інвестиції в майбутнє, адже всі зібрані кошти будуть направлені на потреби учнів Долинської спеціалізованої школ ... Читати далі »
Переглядів: 633 | Додав: Yulian | Дата: 01.06.2011 | Коментарі (0)

26 травня в Україну з Угорщини екстрадовано 28-річного мешканця Долинського району Івано-Франківської області, який півтора року перебував у міжнародному розшуку за хуліганство з застосуванням зброї.

Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі УМВСУ в Івано-Франківській області, спершу чоловік переховувався на території Чехії, а згодом в Угорщині.

У грудні 2009 році біля одного з кафе райцентру Долина зловмисник заподіяв тілесних ушкоджень зі застосуванням зброї іншому чоловіку. Затриманий перебував на підписці про невиїзд, однак зігнорував вимогами міри запобіжного заходу і втік за межі держави.

Кримінальну справу проти зловмисника направлено до суду. Згідно з санкціями ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України суд має підстави призначати підозрюваному покарання з позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

За ініціативо ... Читати далі »
Переглядів: 517 | Додав: Yulian | Дата: 01.06.2011 | Коментарі (0)

На Прикарпатті у Долинському районі міліція затримала приватного адвоката, який шляхом обману та зловживання довірою незаконно заволодів $8 тис. родини, якій пообіцяв позитивне вирішення в суді цивільного позову про право власності на житловий будинок.

Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі УМВСУ в Івано-Франківській області, упродовж квітня і до 24 травня він отримав і привласнив загалом $6 тис. На момент, коли хабарник вимагав згідно з попередніми домовленостями решту $2 тис., суд вже прийняв рішення не на користь ошуканої родини.

24 травня під час передачі решти суми адвокат затримала міліція.

За цим фактом прокуратура Івано-Франківської області порушила кримінальну справу за ознаками складу злочинів, передбачених ч.1 ст. 369 і ч.2 ст. 190 Кримінального кодексу України. На період розслідування кримінальної справи правопор ... Читати далі »
Переглядів: 550 | Додав: Yulian | Дата: 01.06.2011 | Коментарі (0)

Івано-франківські тепловики продовжують вилучати майно у злісних неплатників. Лише у цьому році без своїх автомобілів залишились двоє боржників.

До таких заходів представники виконавчої служби вдаються після багаторазових прохань погасити борги за тепло і гарячу воду, повідомляє Вежа FM.

За словами начальника відділу по роботі зі споживачами Ярослава Карпінця, ще з одним із боржників, до вилучення легкового авто справа не дійшла. Неплатник одразу ж погодився погасити існуючий борг у повному обсязі.

Наразі у «Теплокомуненерго» залишилось трохи більше 2 тисяч «проблемних клієнтів». Однак їхня кількість, кажуть комунальники, постійно зменшується.

Загалом до початку цілеспрямованої роботи у «Теплокомуненерго» було близько 4 тисяч боржників.
Переглядів: 481 | Додав: Yulian | Дата: 01.06.2011 | Коментарі (0)

Счетчик PR-CY.Rank Счетчик PR-CY.Rank Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net