Головна » 2011 » Червень » 1 » У Долинській спеціалізованій школі-інтернаті — концерт учнівської самодіяльності
16:13:18
У Долинській спеціалізованій школі-інтернаті — концерт учнівської самодіяльності
1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, у Долинській спеціалізованій школі-інтернаті з поглибленим вивченням окремих предметів відбудеться концерт учнівської самодіяльності, під час якого нагородять переможців районного конкурсу «Умілі ручки-2011» та проведуть аукціон шкільних робіт.

Для гостей співатимуть: лауреат районних, обласних та республіканських фестивалів, семикласник Ярослав Самійлів, сестрички із багатодітної сім’ї Христина та Ірина Зелінські, цьогорічний переможець обласної «Розколяди», колектив художньої самодіяльності старших класів під керівництвом Галини Курус.

Як переконують організатори, кожен виріб, виготовлений школярами — це справді витвір мистецтва. А гроші, витрачені на його придбання, – це інвестиції в майбутнє, адже всі зібрані кошти будуть направлені на потреби учнів Долинської спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів. У школі навчаються діти з сіл Долинського та Рожнятівського районів і Болехівської міської ради.

Відразу після урочистостей товариство "УНІПЛИТ" організовує прогулянку "Карпатським трамваєм".
Переглядів: 635 | Додав: Yulian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Счетчик PR-CY.Rank Счетчик PR-CY.Rank Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net