Головна » 2012 » Березень » 25 » У Івано-Франківську спіймали вуличного грабіжника
09:58:19
У Івано-Франківську спіймали вуличного грабіжника
Завдяки реагуванню співробітників служби дільничних інспекторів Івано-Франківського міськвідділу міліції на отриману оперативну інформацію в обласному центрі затримано вуличного грабіжника.  

Правоохоронцям стало відомо, що в районі Привокзальної площі може перебувати особа, яка грабує перехожих. Повідомлення підтвердилося, коли дільничні інспектори міліції при спробі вчинення майнового посягання затримали 36-річного івано-франківця. Останній намагався силоміць заволодіти сумочкою чоловіка, що поповнював рахунок біля терміналу. Щоправда, зловмисникові, так би мовити, не пощастило, оскільки потерпілий виявився не з слабкого десятку і вчинив активний опір, незважаючи на доволі кремезну статуру нападника.

Як повідомив заступник начальника міліції Івано-Франківського міськвідділу міліції Василь Непеляк, цю особу правоохоронці розшукували й раніше.  В ході проведення подальшої перевірки встановлено причетність затриманого до вчинення ще трьох аналогічних злочинів.

Що цікаво, в усіх випадках грабіжник відбирав майно у громадян в одному і тому ж місці – неподалік від торгівельного центру.  Потерпілих, за винятком останнього епізоду, чоловік обирав серед жінок похилого віку, які йшли до магазину. Раптово підбігав до жертви та виривав сумку. Потім швидко втікав з місця пригоди. Надалі зловмисник гроші привласнював та витрачав на власні потреби, а сумки та гаманці викидав на смітник.

 Фігурант кримінальної справи раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння наркозлочинів. Тепер перед ним постала перспектива опинитися на лаві підсудних за вчинення злочинів, передбачених ч.2 статі 186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений повторно). Відповідно до санкції вказаної статті затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
Категорія: Кримінал | Переглядів: 512 | Додав: Yulian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Счетчик PR-CY.Rank Счетчик PR-CY.Rank Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net