Головна » 2012 » Березень » 29 » В Івано-Франківській області чергові міліціонери "погоріли" на хабарі
21:45:56
В Івано-Франківській області чергові міліціонери "погоріли" на хабарі
28 березня в ході реалізації оперативних матеріалів співробітники відділу внутрішньої безпеки в Івано-Франківській області СВБ МВС України викрили у хабарництві двох працівників одного з райвідділів міліції.

 Їх затримано при отриманні хабара розміром 8 тисяч гривень від громадянки, яку вони пообіцяли не притягувати до кримінальної відповідальності за вчинену нею крадіжку.

За даним фактом прокуратурою Івано-Франківської області стосовно викритих у хабарництві порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара службовими особами), розпочато досудове слідство.

"Керівництво УМВС України в Івано-Франківській області принципово та адекватно реагує на факти порушення службової дисципліни та законності в роботі деяких працівників, - прокоментували в обласній прокуратурі. - Позиція однозначна: працівник, який дискредитує колектив, негайно звільняється з органів внутрішніх справ, а його протиправним діям дається правова оцінка згідно з чинним законодавством".

Нагадаємо, 22 березня 2012 року, викрили у хабарництві працівника одного з районних відділів міліції.
Категорія: Кримінал | Переглядів: 603 | Додав: Yulian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Счетчик PR-CY.Rank Счетчик PR-CY.Rank Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net