Головна » 2011 » Червень » 1 » В Україну екстрадовано прикарпатця, якого шукали півтора року
16:07:11
В Україну екстрадовано прикарпатця, якого шукали півтора року
26 травня в Україну з Угорщини екстрадовано 28-річного мешканця Долинського району Івано-Франківської області, який півтора року перебував у міжнародному розшуку за хуліганство з застосуванням зброї.

Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі УМВСУ в Івано-Франківській області, спершу чоловік переховувався на території Чехії, а згодом в Угорщині.

У грудні 2009 році біля одного з кафе райцентру Долина зловмисник заподіяв тілесних ушкоджень зі застосуванням зброї іншому чоловіку. Затриманий перебував на підписці про невиїзд, однак зігнорував вимогами міри запобіжного заходу і втік за межі держави.

Кримінальну справу проти зловмисника направлено до суду. Згідно з санкціями ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України суд має підстави призначати підозрюваному покарання з позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

За ініціативою прикарпатської міліції сьогодні в Італії та Чехії затримано шістьох мешканців Прикарпаття, яким раніше були висунуті звинувачення у вчиненні злочинів на території області, однак підозрювані втекли за межі України. Щодо громадян триває процедура про їх екстрадицію.

Загалом від початку року працівники міліції в Івано-Франківській області затримали понад 150 осіб, які з метою уникнення відповідальності за скоєні кримінальні діяння переховувалися від слідства і суду.
Переглядів: 519 | Додав: Yulian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Счетчик PR-CY.Rank Счетчик PR-CY.Rank Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net