Головна » Огляд преси Прикарпаття
В Яремче знайшли труп студента Київського національного економічного університету, який зник безвісти ще наприкінці минулого року.

Дев’ятнадцятирічний уродженець Житомира Віталій Іванов покинув навчання і зник у невідомому напрямку в середині грудня. Останній раз він виходив на зв’язок із батьками 18 грудня.

Через оператора стільникового зв’язку встановили, що дзвінок було зроблено з Яремче. Крім того, працівники міліції, до яких звернулися батьки студента із заявою про зникнення сина, з’ясували, що Віталій Іванов ночував з 16 на 17 грудня в готелі в Івано-Франківську.

Правоохоронці здійснювали активні розшукові заходи, фото зниклого студента були в кожному відпочинковому чи розважальному закладі та магазині курортної зони, пишуть Вікна.

Також оголошення про розшук Віталія транслювали по телебаченню та радіо.Але минав час, а про місцезнаходження хлопця не було жодної інформації.

І ось, коли зійшов сніг, на його тіло натрапили тури ... Читати далі »
Категорія: Огляд преси Прикарпаття | Переглядів: 574 | Додав: Yulian | Дата: 12.04.2012 | Коментарі (0)

Під час катання на лижах на туристичному комплексі «Буковель» загинув 36-річний киянин.

Як повідомили в управлінні МНС в Івано-Франківській області, трагедія сталася в пятницю, 23 березня, близько полудня.

«Під час катання на лижах на туристичному комплексі «Буковель», при падінні та ударі в дерево смертельно травмувався Систренський А.В. 1976 року народження житель Києва, директор ТОВ «Продхолдинг». Його було доставлено в Надвірнянську району лікарню, де він помер під час реанімаційних заходів. Труп загиблого направлено в морг обласного бюро судмедекспертизи», - зазначаєься у повідомленні.

Наразі правоохоронцями проводиться перевірка, повдомляє Острів Галичина.
Категорія: Огляд преси Прикарпаття | Переглядів: 592 | Додав: Yulian | Дата: 25.03.2012 | Коментарі (0)

У відповідь на одне із запитань голові облдержадміністрації Михайлу Вишиванюку на чат-конференції "Фіртки" ( 5 березня) - про виїзну торгівлю у Калуському районі продовольчими товарами (з автомашин), в тому числі алкогольними напоями, без відповідних дозволів та документів, що підтверджують їх реєстрацію як суб»єктів підприємницької діяльності, видано розпорядження №168 «Про утворення комісії». Комісію з перевірки інформації щодо порушення санітарних норм і правил торгівлі очолив начальник головного управління економіки-заступник голови облдержадміністрації Володимир Попович.

До складу комісії увійшли представники головних управлінь ОДА - економіки та агропромислового розвитку, Державної податкової служби, інспекції з питань захисту прав споживачів, УДСБЕЗ управління внутрішніх справ в області та головний санітарний лікар області Михайло Яворський.

 Райдержадміністраціям дано доручення «невідкладно, спільно з органами місцевого самоврядування, ор ... Читати далі »
Категорія: Огляд преси Прикарпаття | Переглядів: 495 | Додав: Yulian | Дата: 29.03.2012 | Коментарі (0)

Счетчик PR-CY.Rank Счетчик PR-CY.Rank Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net